Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
28/6 2012 - Sommer & vækst

Sommer & vækst

 
 
Sæt dit aftryk
Det er en pjanket tid lige nu - og dog så alvorlig.
Pjanket som vi bliver af sommer og af "at gå med", være flydende og ferie-frie for snærende rammeaftaler. Men også alvorlige, fordi "det er alvor" - livet er ikke kun for sjov. Vi vil jo gerne udrette noget, gavne og fornøje med det aftryk, som vi hver især kan sætte på livet. Udrette noget og helst "det rette", når tiden er dertil...
Spørgsmålet er ofte: Hvornår skal vi "slå til", stå til rådighed, sætte vores fodaftryk, melde os klar-parat-start, og med hvad?
Altså: Beslutning truffet "indefra og ud" og måske med Power-Designs logo fra 1985 som inspiration for denne din handling anno 2012.
 
"Footprints" by Iain Blake:
 
 
 

 
Roden af alt godt
- Nej, det er sandelig ikke en skrivefejl, "Roden AF alt godt", men det er et indholdsmæssigt hint om, hvad sommerkurset fører med sig.
Roden som det eller den, hvorudaf vi og vores foretagsomhed vokser, er til enhver tid vores bærende rod, som igen er summen af den lutrede rodenergi fra vores forfædre. Fysisk og psykisk og åndeligt.
 
Intet vokser sig større og stærkere, end hvad vores rod kan nære, og vores stamme kan bære. So it is! 
Da I sikkert har det som jeg: I har brug for al saft og kraft til at føre jeres opgaver ud i livet og sætte nye fodaftryk, ja så har jeg annonceret sommerkursus:
 
Det bygger på vores arkaiske rødder - forfædrenes historiske rødder som i en fornyelse bliver til: "Roden af alt godt". Og det drejer sig om udvikling "indefra og ud"
Ved hjælp af PowerDesignMetodens kompas vender vi os mod alle verdenshjørner og opsamler kraften fra det dybe og det høje gennem to skønne dage på Helgenæs: den 30. og 31. juli.
Sidste tilmelding er den 19. juli, så kom og nyd sommeren i en kombination af ferie, retræte og musikalsk "leg" (redskaberne i PowerDesignMetoden) til kick-start af dine aktiviteter efter ferien. Alt sammen midt i den skønneste natur og med den aller-dejligste økologiske mad, samt med overnatning på værelser, som enhver af jer vil finde retræte-egnede med stilhed og skønhed ude og inde... og med det rene Kattegat for enden af grusvejen og badebroen. PLASK! 
Havet har allerede en fin temperatur, og det bliver endnu bedre til 30.-31. juli.
 
Læs også nyeste artikel med samme titel som sommerkurset: Roden af alt godt.

http://www.power-design.dk/?id=385812
 
Sommer & nydelse
Kan man overhovedet andet, end at nyde denne her sommertid med alt, hvad den byder på? For eksempel kan rigtig mange ting flyttes udendørs (dog ikke skrivning af PowerNyt). Måske hører du til dem, der sover ude - på terassen under myggenet, i et telt i haven, under åben himmel på stranden. Måske spiser du urterne direkte fra boden eller haven. Vi skal have 10 pund skidt om året, sagde man, da jeg var barn, og en del heraf var den rene jord.
Dit personlige tjeck-up-instinkt kan du springe let hen over og leve fra hånden til munden og med masser af spontane handlinger i dagens løb.
Tag let på det hele - sommerfuglelet eller svalelet. Der er nok af medskabninger, der viser os hvordan, og alle har de "bare fødder", så energien kan strømme frit gennem roden fra jord til himmel. Du vil da mærke, at der ER mere mellem himmel og jord, end du før troede...
 
Men, som sagt: Du kan gøre dig klar-parat-start på blot to dage med deltagelse i "Roden af alt godt" via udvikling og blomstring "indefra og ud". 
Her i form af glødende pæoner fra min have:
 

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...