Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
7/8 2012 - Ecce Cor Meum

Ecce Cor Meum

 
 
Fra høst til... brød

I går var der en kornmark op til vejen. Jeg betragtede den, jeg lugtede den, jeg nød den.

I dag er der nøgen, brun-sort jord – nypløjet. Jeg betragter, lugter og nyder nu den golde jord.

Dette skift fra dag til dag fortæller om, hvordan det ene hurtigt afløser det andet. Og det minder os om, hvor vigtigt det er altid at nyde, anvende og tage indflydelse på det, vi lige nu er en del af. Kun naturen, vores vilje, handling og bøn hjælper os hertil! Og vores åndedrag – dit hjerteslag. Mit hjerteslag. Bevidstheden om det livgivende. At mærke og følge det eksakt ved at nynne, humme og synge…

Hør eksempel på powersinging her:


http://www.power-design.dk/?id=385794
 
Betragt mit hjerte

Overskriften på dette PowerNyt betyder: Betragt mit hjerte. Og det er vel essensen af ethvert møde med såvel os selv som hinanden.

Teksten har jeg fra Paul McCartneys CD af samme navn og med stort symfonisk orkester og kor. En fantastisk CD som jeg præsenterede kursusdeltagerne for på det netop afholdte sommerkursus. Stor at lytte til og inspireres af til powersinging, som vi gjorde det!

Og nej, McCartney har aldrig haft en eneste lektion i komposition eller notation, men – som han skriver, ”I think your subconscious knows what you´re doing. Sometimes I leave it, like posting a letter, and say: Right, you work it out”.

Netop underbevidstheden har vi fremkaldt på dette kursus til udvikling indefra og ud.

Vi holdt sommerkurset på Strandgaarden her på Helgenæs lige før høsten satte ind. Og vi tyvstartede således dette års høst – ja vi ”høstede på livet løs”, jeg og de 10 deltagere, som med begejstring og musiske hjælperedskaber (PowerDesignMetoden) arbejdede med deres egne temaer ud fra emnet ”Roden af alt godt” og med fremkaldelse af alt det anvendelige og aktuelle stof, som underbevidstheden ligger parat med (jf. McCartney). – Vi transformerede for os selv og hinanden, for 5 slægtled bagud på kvindelig og mandlig side, og vi høstede glæde og ”guld og grønne skove”, alt sammen med afsæt indefra og bevægelse ud i verden.

Deltagerne udtrykte bl.a.: ”Et par fantastiske dage dels på Strandgården, dels i gruppen, dels i dine kyndige og kærlige hænder og med den ene aha-oplevelse efter den anden,” – ” Det bedste kursusforløb, jeg kan erindre at have deltaget i” – ”Et yderst berigende kursus, som i den grad bekom mig”. - En ydmyg TAK til jer alle...


 
Livsglæde og skaberkraft – Ham & Hende

Hvis du tror, det kan bekomme dig at deltage i det næste kursus ”med livet i hånden” og med ovenstående tema, "Livsglæde og skaberkraft - Ham & Hende", så kan du nu læse om indholdet via link nedenfor og tilmelde dig. Gruppestørrelsen bliver ikke ændret væsentligt – omkring 10 – da deltagerne har udtrykt stor begejstring og værdifuld virkning af, at der er tid til ”at blive hørt og høre hinanden”, når gruppen ikke er større.

Jo, der er tid til fordybelse også under den næste retræte, den 29. og 30 oktober, hvor nøgleordene for de to dage er:

  

 

At se med kærlighedens røntgensyn
At kende kildevældet
Mødet
Nærvær
Ferie-fornemmelsen
Naturen
Mandom og kvindelighed.

Her kan du læse mereom det næste kursus :


http://www.power-design.dk/?id=385812
 
Nyt fra Mars - mens Venus må vente

Og i dag véd vi endnu mere om Mars - Jf. ”Mænd er fra Mars, kvinder fra Venus” af John Gray. 1992 – for nu er endnu et skridt taget i retning af helt konkret at studere denne naboklode.

Indikerer det en ny tid – noget nyt – noget som er vigtigt at vide?

I Den korte avis kunne vi i går læse:

”Ud over billeder fra de fantastiske landskaber på Mars så er formålet med robotten jo at samle ny viden om planetens udvikling. - Om den har været og måske stadig er egnet til liv i en eller anden form. Det kan man finde ud af ved at undersøge de lagdelte klipper i det store krater, hvor robotten "Curiosity" nu er landet efter mere end otte måneders rejse gennem rummet til vores naboplanet…”

Mars-køretøjet skal i løbet af de kommende to år udforske den røde planet og lede efter tegn på muligheder for liv på Mars, oplyser Nasas Jet Propulsion Laboratory i Californien.

-Venus MÅ blive den næste klode at udforske, for uden Venus er Mars ´nothing´ - og visa-versa.


 
Skift frekvens og søg lyset!

Hvis du i din indre øresnegl eller i din hjerteparabol modtager dine egne budskaber om dig selv, din gøren og laden, din vej i livet, på en uklar og skrattende måde, så er mit råd, at du skifter frekvens, som du skifter radiosignal. Det kan du gøre ved at centrere dig et nyt sted i kroppen… kroppen véd selv, hvor modtageforholdene er gode og giver klart signal. Det arbejder vi også med på det næste kursus, hvor det ikke er nogen forudsætning for deltagelse, at du har deltaget i 1. kursus.

En reminder: Husk også at flytte dig efter lyset, såvel fysisk som psykisk. Gå efter lyset. Søg mennesker der opleves som ”lyse” eller farverige (lyset = summen af alle regnbuens farver). Vælg samarbejdspartnere derefter. Alt går meget lettere og bliver meget sjovere herved, og resultaterne – waugh!

Jeg ønsker velsignelse af din høst.


Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...