Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
10/4 2013 - Af lyd er du kommet

Jeg vælger mig april

 
 
April
Var det mon aprilsnar, da en vibe den 1. april sad forvirret på asfaltvejen i Kongsgaarde og holdt trafikken tilbage - bussen og mig - mens der stod at læse både i sneen og i luften over den: Jeg er på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt... Jeg flyver videre.
 
"Jeg vælger mig april!
i den det gamle falder,
i den det ny får fæste;
det volder lidt rabalder,
- dog fred er ej det bedste,
men at man noget vil."
 
Jo, det er driftighed, der her udtrykkes. Lad "det nye" komme til, og lad det bygge på din solide rod, din historie og din personlighed. Mærk efter i krop og sjæl og ånd, om du er på det rette sted på det rette tidspunkt. - Hvis ikke, så gør dig bevægelig... movable eller mobil. Giv slip på det, som strammer, fylder og tynger unødigt. Find rulleskøjterne og kajakken frem igen - eller blot løbeskoene. Gå med "på lette fjed". 
 
Bjørnstjerne Bjørnson har givet os digtet ovenfor, som L.M. Lindemann har musiseret til. Og, ja, det er ingen ny dille, det de udtrykker: at april ejer evner til at vælte kræfter og hjælpe os til at gøre noget ved det, som vores indre sommer vil.
De to nævnte herrer henholdsvis digtede og komponerede forårssangen i 1870erne!
Du kan finde sangen og dens noder ved at google titlen. Så: SYNG! og gå med din indre kraft!
 
Du véd selv, når det er den rene og ægte ild, der tænder dig... Jeg kalder den Helligånds kraften. Og jeg kan betro dig noget morsomt: Når det sker for mig, så kildrer min næsetip som lige før et nys, men uden at det fysisk sker. Efterfølgende er jeg "sikker i min sag", som kun et barn kan udtrykke det, når det på spørgsmålet, "Hvor véd du det fra?", svarer: "Det véd jeg bare!"

 
Menneskets indtryk og udtryk
- Af lyd er du kommet!

Vær åben overfor indtryk. De gives os på og fra alle planer. Lyt til dem, og relater dem til dit liv og din færden, sådan som det nu engang er brugbart og nyttigt for dig.
 
Det næste kursus, som jeg holder som en retræte i Power-Design, "Menneskets indtryk og udtryk - af lyd er du kommet", handler herom. Det hjælper dig til at styrke din evne til at være åben overfor såvel at forstå, filtrere, fordøje som integrere livets indtryk - bruge dem i dine personlige udtryk og din (med-)delagtighed i livet.
Din personlige kerne er naturligvis afgørende for, hvordan livets indtryk farver dine udtryk. Med en konstant forbindelse mellem krop-sjæl-ånd vil dine udtryk i enhver henseende tage farve af en slags hymne til kærligheden i ét og alt. En hymne til livet og Skaberen.
 
- Af lyd er du kommet!
Det lyder stort... Det er det også. 
Kom og vær med på denne retræte den 22. - 23. april på Strandgaarden her på Helgenæs:

Retræte den 22.-23. april: "Menneskets indtryk og udtryk"
 
Lærkernes tid
I år er det 10-året for Lærkesangens tilblivelse. Lærkesang som en form for PowerSinging.
Mit ønske er, at endnu flere får kendskab til denne enkle måde at skabe peack experiences HVER gang - og uden "bivirkninger" ud over en kæmpe, himmelhøj og jordnær glæde med endorfiner dansende i blodet samt sexhormonets mangfoldiggørelse.... Du læste rigtigt, så hvorfor ikke lære de mange Lykkepille-brugere at synge som et våben mod depression. På bare 3 uger bliver de afhængige og må have andre med på sangen: morgensang, aftensang, nynnen og trallen midt i indkøbene af Brugsens Tilbud.
Mail eller ring mig op, og jeg er med på at undervise hvem som helst og hvor som helst. "Når som helst" kan vi planlægge os til.
 
Summa summarum:
Hvis du kender nogen, der er interesseret i at få præsenteret Lærkesang under en slags home party for interessegruppen (veninder, venner, kollegaer, kormedlemmer), så send mig en mail, og vi tager den derfra.
 
På min hjemmeside kan du via linket nedenfor høre eksempler og høre et interview med mig om Lærkesang, om dens tilblivelse og meget mere.
Jeg kommer også gerne og fortæller den medrivende historie om, hvordan den første Lærke blev udklækket og fik luft under vingerne - og hvilke genfødsels-oplevelser, der fulgte og følger igen og igen.
 
PS: På den kommende retræte indgår sangen, og den veksler mellem stilheden og naturens egen fuglesang.
 
Det smukke foto af en lærke er fotograferet og lånt mig af Roger Wilmshurst F.R.P.S.
Han kalder det "Skylark - in song". Han har fotograferet lærken, the skylark, i Mill Hill, Shoreham-by-Sea, West Sussex, UK. 
 
Jeg ønsker dig endeligt et velsignet forår.
 

Om Lærkesang
Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...