Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
14/6 2013 - Paradisisk næring

Midsommer

 
 
Paradisisk næring
Så er vi snart på toppen af det årstidsmæssige paradis: Altings blomstring i vækst, i farver, i former, i lys, i dufte, i lyde, i saft & kraft, i power - her på billedet: i jasminen.
 
Det kan på vore breddegrader opleves, som om Skaberens værk lige nu udfolder sig i en paradisisk tilstand. Her er så meget næring for alle vore sanser, og vi skal indtage det i glæde og taknemmelighed. - Vi skal næres fuldt og helt. - Vi skal lade os befrugte af lykkelighed!
Mit budskab er som Dalai Lamas budskab: at vi med livet skal søge lykke, og alle mennesker har ret til lykke, "men man må være parat til at yde en indsats gennem hele livet og opøve sit sind, ved at udvikle og styrke de positive mentale egenskaber, mens man bekæmper og dæmper de negative". (Fra "Kunsten at leve lykkeligt" af Hans Hellighed Dalai Lama og Howars C Cutler. Lademann 2003).
 
 

 
En plan
Hvorfor ikke midt i denne overflod af energi og lykke åbne for en plan for det næste år? En hjerte-plan!
Se på: Hvad kan jeg bidrage med? Hvad vil jeg gerne iværksætte og tage del i? Hvor i verden kan jeg bedst gøre nytte?
 
På den næste retræte, " Vejen ad hvilken - Indsigt og ledelse", den 24.-25. juni på Strandgaarden her på Helgenæs, er dette netop, hvad vi åbner for.
Vi vil her bruge den mærkbare overflod af sommerlig Sct. Hans-glæde til indsigt og til den enkeltes personlige åbning for (planlægning af) det næste år - fra midsommer til midsommer.
For hvorfor lave en sådan plan ved nytårstid med sin kulde og sit manglende lys...
Nu har vi lys over land og lys i sjælen. Vi kan se med hjertets parabol, se alle de mennesker der betyder noget for os, se dem vi gerne vil samarbejde med, se det paradis på jorden som vi er medskabere af...
Husk at det, du ser med din hjerteparabol, er rigtigt. Dit hjerte har altid ret. Her er ingen tvivl, men ren tro på kærligheden.
 
Linket nedenfor åbner for omtale af retræten: 

http://www.power-design.dk?id=385812
 
Sommerlige dufte...
Tilbage er at ønske dig en velsignet sommer med alt, hvad der åbner for leg og ´simple living´. Det er tiden, hvor vi kvinders yndlingsduft hedder "Sol & Saltvand". Den duft vil vi gerne iklæde os og lokke humlebier og andre skønne væsener til med. 
 
Det er tiden, hvor vi behøver mindre søvn på grund af den megen lys, som selv natten er farvet af... Vi får derfor mange timer foræret til kærligt samvær under åben himmel, og det er netop, hvad sommeren overvælder os med.
 
Jeg ønsker jer alle en velsignet sommer med både fuglesang og fællessang i rigt mål.
 
PS:
Der er GRATIS deltagelse i sangbøn på Strandgaarden mandag den 24. juni kl. 20-21 i forbindelse med retræten, som er omtalt ovenfor.
Er du på ferie på disse kanter, så kom og vær med, for enhver, der "kan sige sit navn", kan være med! Du skal altså ikke have et særligt sangtalent for at deltage. - So it is! Og det er kraftfuldt og stort at opleve...
Du kan ved samme lejlighed købe de 2 første CDs "Musik på recept" til nedsat pris (80 kr.).
 

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...