Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
29/9 2015 - Kronen på værket

Kronen på værket

 
 
Åndelig retning
Om en lille uge mødes vi til næste retræte, som har fået overskriften ÅNDELIG RETNING. Og, ja, den åndelige retning er kronen på værket, forstået sådan, at det er en slags sløjfe på toppen af hovedet, hvormed vi samler alle de bånd, der indgår i vores samlede personlighed.
Ingen af os, hverken jeg eller deltagerne, véd, hvorhen vi føres, men alle er vi dybt forankrede både i os selv og i de foregående retræter, som vi sammen har været del af. Dette er behøvet, for at tage skridtet videre, som vi nu gør.
 
At åbne for sin åndelige retning er ikke ensbetydende med en af mennesker organiseret retning. Nej, det er en fri åbning, som netop kun åndelighed (=spiritualitet) er fri. Det er en fri forbundethed med skabelsen og Skaberen - med det som er vores formål hver især med at være menneske her på den lille Jordklode. - Efter retræten, som finder sted 4.-5.-6. oktober, kan jeg fortælle jer mere om, hvad en retræte med denne overskrift kan føre til :-)
 
Vi glæder os meget - 6 deltagere - og ser frem til at være på den naturskønne Strandgaard her på Helgenæs.
 
Ét er sikkert: vi skal synge og svælge os i den stilhed, som indfinder sig efter sangen. Vi skal byde naturen indenfor - og Oles lamaer, dog i overført betydning. De kan helt sikkert vise os vej disse ganske særlige dyr.
 
Der har været et par afbud til retræten, så der er endnu 2 pladser til jer, der på forhånd kender til PowerDesignMetoden og har læst min bog "Med livet i hånden".
Neden under teksten finder du link til web-omtale af retræten. 
Ring eller mail til mig, hvis du vil have en af de 2 ledige pladser, men vær "hurtig på aftrækkeren", så vi kan nå at få også dine nøgleord med i puljen som forberedelse til retræten.

http://www.power-design.dk?id=385812
 
Der synges -
Så er der igen mulighed for at få introduceret Power-Singing LIGHT.
Det foregår lørdag den 24. oktober kl. 10-17 her i Power-Design Huset.
Prisen er 750.
Holdstørrelsen er 8.
 
Det er en enestående mulighed for at få dette "værktøj", som det er at kunne synge sig til clearing, healing og dyb indre stilhed.
 
På min hjemmesiden kan du læse mere om disse LIGHT-arrangementer, som er for dig, der ønsker at styrke dit personlige velvære og din livsglæde samt få i tilgift: at udvikle dig (i modsætning til stagnation).
Desuden styrker Power-Singing din evne til at være dig selv og finde din egen stemme. - Hvilken tilgift...

http://www.power-design.dk?id=385812
 
Lunas lys
Luna - eller månen - er i disse dage ganske enestående. Du har sikkert be-mærket, at lyset fra hende er meget kraftigt. Ja, hun har endog været ganske orange-rød og særlig stor. Mmmmm.
 
- Har det betydning for os? Har det betydning for dig, ud over at du måske mærker, at du kun har brug for ganske lidt søvn, for du får så meget energi fra hendes stråling...
Måske har du også lettere ved at integrere dine skyggesider - de sider af din personlighed, som du ikke bryder dig så meget om.
Og på den måde kan det hjælpe dig til at opleve helhed. Både-og. Lys-mørke. Ah-åh.
 
Du kan endnu nå at "sole" dig i efterbyrden af en såkaldt blodmåne...
Du kan endnu se den helt svimlende stjernehimmel, der som månen opleves som endnu mere lysende, end vanligt.
  
Denne lille øvelse kan du udføre både først på aftenen og tidligt på morgenen, når mørket har sænket sig og din ro har indfundet sig, så du kan spejle dig i månen, så at sige:
 
1. Sæt dig gerne udendørs med et varmt tæppe omkring dig og VÆR i dig og universet på én og samme tid. Tal med månen uden ord men måske gennem en nynnende aften- eller morgensang.
 
2. Sid nu i stilhed og lad dine mest markante skyggesider blive belyst af månelyset og opslugt af stjernerne. - Der er jo noget, der er meget større, end lille dig og mig. Og Gud være lovet for det.
 
3. Accepter dig selv fuldstændig som du er, og tak for det liv, der er givet netop dig at forvalte på bedst mulig måde.
 
4. Glæd dig -   

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...