Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
3/12 2015 - Advent - Komme

Advent - Komme

 
 
Advent og meditation
Billede af Finn Hjernøe
 
Kære alle.
 
Så er jeg her igen med glædesbudskaber. Og størst er alt er nok advent, som betyder komme eller genkomst. Det gør sig gældende for os alle, at vi forbereder vores komme med lysets tilbagevenden om tre uger og fejringen af Jesu fødsel få dage efter.
Lyset og vores rækken ud efter lyset, det er kollektivenergiens tema nu og i ugerne der følger. Typisk har mine individuelle klienter lige nu dette tilfælles, at de på forskellig måde er ved EN NY BEGYNDELSE.  - Det er du sikkert også.
 
Hvis du mediterer, så er det kraftfuldt i denne tid at anvende DEN 6-TAKKEDE STJERNE at meditere på som symbol - to 3-kanter lagt oven på hinanden. Denne stjerne kan du bruge til at åbne for julens kærlighedsbudskab. Du kan lægge den ind i dine chakraer. Du kan sætte dig midt i den. Du kan lave den med halmstrå og hænge den på træet. Du kan give den ud i verden.

På min hjemmeside kan du desuden læse DAGENS GLÆDE. Jeg har genoptaget at bringe disse skriverier fra 1. december 2015. De er oversættelser af Robert Llewelyns bog, "The Joy of The Saints", forskellige helgeners skriverier. 
Der er et link nedenfor, der fører dig til oversættelserne, og du kan dagligt bruge dem på følgende måde:
 
  1. Læs "Dagens glæde" igennem 2-3 gange med et åbent hjerte.
  2. Lad det ord eller den sætning lande i dit hjerte, som nu engang VIL dig.
  3. Tag ordet eller sætningen med i din efterfølgende meditation ved at placere det i dit hjerte, dit hara og dit kronechakra - eller bare et af stederne.
  4. Lad nu den 6-takkede stjerne være "det rum", du sidder midt i.
  5. Dit eget nøgleord eller din essens heraf vil efter meditationen blive tilbage og fæstne sig i din bevidsthed. Sid i stilhed og ånd det ind. - Glæd dig.

Dagens glæde - "The joy of The Saints" af Robert Llewelyn
 
Hvad er det, der gør jul til noget særligt?
Jeg har forelsket mig... Det er en ny julesang, der har fået min kærlighed. En sang der siger mig mere, end mange af de gamle julesange og -salmer. Jeg synger den i mit stille indre. Jeg synger den i søvne. Jeg synger den højt. Jeg spiller den ved flyglet. Jeg lærer andre at synge den. Jeg sender links til DR2´s karokie-klaver-indspilning med teksten skrevet hen over siden, for jeg vil så gerne give den videre. Også til dig.
 
Kender du det? Når der er noget eller nogen, du af hjertet elsker, så deler du allerhelst din glæde med mange, mange andre. Og selv når du ikke gør det direkte, så stråler din glæde videre ud i verden og er til alle dem, der er åbne over for hjertets fryd og glæde.
Kærligheden og glæden vinder over ALT. - Hvor er det trygt at vide!!!
 
Min nye kærlighed, julesangen, er nomineret til årets julesang af DR2 og er komponeret af Peter Sander Andersen og skrevet af Svend Erik Petersen, begge fra Ringkøbing. Hvis jeg kunne finde ud af denne her web-site-teknik til UG, så ville jeg bringe dig et direkte link, men da jeg langt fra kan det, så beder jeg dig selv om at google den dejlige julesang, hvis du er interesseret i den. På DR2 kan du finde den og høre den igen og igen, indtil du har lært den "by heart", og så bliver den måske også din og din families julesang i år.
Over dem alle vil jeg dog til alle tider sætte "Dejlig er jorden", for, jo, det er den så sandelig.
TAK fordi du er med til at gøre Jorden og Julen til et dejligt sted...
 

 
Hjerternes fest
I den omtalte julesang stiller forfatteren flere spørgsmål, som åbner vores øjne og vore hjerter:
 
"Er verdens og familiens korte fred
en våbenhvile, julen kommer med?
Nej, julens stjerne lyser, når jeg ser,
det barn i krybben er så meget mer."
 
- Hvis du, efter det grufulde terrorangreb i Paris og andre steder i verden, står tilbage med en angst, så forstår jeg dig godt. Men det er nu, du kan transformere denne angst, så din tro og ro bliver tilbage og giver dig fred og glæde. Juleglæde. - Jeg kan hjælpe dig hermed via supervision og healing, men brug ellers sangen dagligt, og lad den opløse dine "vildskud" af tanker... Derefter vil glæden finde sin plads, for kærligheden sejrer altid.
 
Hjertet kender og viser vejen. Derfor bringer jeg forsiden til min bog "Visualisering & sansning - om at følge sit hjerte". - Det er i hjertet, alting væsentligt samler sig.

Vi må arbejde dedikeret på at åbne og handle fra hjertet.
Vi må rense hjertet bl.a. ved hjælp af sang og sangbøn. 
Vi må gå med hjertet i ét og alt og lade os lede af "hjerteparabolen" - det seende hjerte.

Jeg vil minde om Dalai Lamas ord, som jeg hørte for snart 1 år siden:
ACT FOR HAPPINESS - ALWAYS. - Jeg har skrevet ordene på et stort spejl i min stue for aldrig at glemme dem... Måske er det en idé til din juledekorering derhjemme. På den måde kan du hjælpe med, at december måned og julen bliver brugt som en værdifuld optakt til det nye år. 
 
Via et link nedenfor kan du se og læse om Power-Design arrangementer i det nye år. Senere kommer der flere arrangementer og oplysninger til, men et par datoer får du hermed.

Det er nu fastlagt, at jeg mandag og fredag helliger mig supervisioner. Du skal bare maile eller ringe, hvis du vil have en tid, som også kan blive en telefonisk supervision.
De øvrige ugedage er det hovedsageligt forfatteren i mig, der fordyber sig i kommende bogudgivelser fra min hånd. - Du får naturligvis nyheder, når der er nye udgivelser på vej, men jeg kan nævne, at "Musisk helbredelse" har fået status som den lille julegave, mens "Med livet i hånden" er blevet den store julegave.

Den lille og den store julegave
 
Det nye år: 2016
Om bare 1 måned er vi i fuld gang med at bruge det nye år.
Jeg håber, tror og ønsker, at du glæder dig også til det. Et nyt år er jo nye muligheder. Det bringer os tid og ressourcer til at gøre det, vi finder allermest værdifuldt. Og hver især har vi vores ønskeseddel og behovsliste. Lad den række ud og bringe det bedst tænkelige både til dig og ud i den vide verden.
 
Via link nedenfor kan du se og læse om arrangementer, som jeg rækker ud med i foråret.

Mandag og fredag helliger jeg mig fortsat SUPERVISIONER. Du skal bare maile eller ringe, hvis du vil have en tid, som også kan blive en telefonisk supervision. De af jer, som bor langt fra Det hellige Næs, sparer på den måde en dagsrejse - som dog også er en rejse i dit indre...
De øvrige ugedage, tirsdag-onsdag-torsdag, er det hovedsageligt forfatteren, der fordyber sig i kommende bogudgivelser fra min hånd. Men samtidigt indeholder disse dage også fortsat 1 times telefontid, hvor du kan dele f.eks. en "uforståelig" drøm med mig eller andre af sjælens historiefortællinger, vel at mærke hvis du har været i supervision, på retræte eller deltaget i andet af mit healende arbejde.
Kort og godt:
Jeg er ved telefonen mellem kl. 9 og 10 for at tage imod din opringning - også angående tidsbestilling.

Opslag i 2016
 
Glædelig Jul og Vensignet Nytår
Jeg vil ønske dig og dine kære en glædelig jul og et velsignet nytår.
 
Og jeg vil takke for samspil i det snart forgangne år.
 
TAK fordi du arbejder for glæden hele året rundt og alle steder.
 
Fra Birgit - 

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...