Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
31/10 2016 - En indre og ydre rejse

En indre og ydre rejse

 
 
Fra ønske til handling
Kære alle.
 
I mange år har jeg ønsket at komme i Det sixtinske kapel i Peterskirken, Rom.
I morgen er jeg på vej dertil eller i det mindste på vej til Rom.
 
- Vi véd aldrig, hvor lang tid der vil være mellem ønske, behov og virkeliggørelse. De rette omstændigheder skal være tilstede. Tiden skal være inde, som man siger.
Det er den nu.

Min sidekammerat fra Aarhus Katedralskole, provst Leif Arffmann, er sammen med en kollega arrangører af min rejse, som de kalder: Fra antikken til det moderne Rom.
For Leif er Rom hans anden hjemby. - Jeg er således i enhver henseende i gode hænder, også selv om paven netop i dag har taget rejsen fra Rom til Lund, ja så tager vi turen fra Billund til Rom og senere på ugen til Det sixtinske kapel.
 
Jeg glæder mig til at realisere min drøm og få opfyldt mit behov... Behov er jo hjertets ønsker, mens ønsker er - nå ja: "Kære Gud, Gid mig hvad jeg ønsker, førend jeg holder op med at ønske det."

 
Hvorfor nu Det sixtinske kapel?
I 1991 var jeg i Brighton i Sydengland på sprogkursus. Jeg ville da forbedre mit engelsk, så jeg kunne blive bedre til at tale "englenes sprog". Da også min sjæl har sit særlige tilhør til Sydengland, var min handling en rationel tilnærmelse til større forening med min sjæl. Og det skete sådan:
 
I domkirken i Brighton blev jeg efter en søndagsgudstjeneste "rørt af Guds finger". - Jeg græd som var der gået hul på mange års længsel. Tårerne var glædestårer.
 
Efterfølgende tegnede jeg oplevelsen og vidste først mange år senere, at dette var min personlige indgang til det møde med Gud, som Michelangelo på menneskehedens vegne har afbilledet i sit kæmpe maleri på loftet i Det sixtinske kapel i Peterskirken.
 
...Jeg måtte se dette sted.
 
Jeg oplevede mit behov for at mærke min åndelige familie gennem alle tider. - Lyder det mærkeligt for dig? 

 
Kvindelig tilstedeværelse
Men, helt ærligt, alle disse forgangne mænds magtfulde fod- og håndaftryk i kirkens hovedstad, Rom, det huede mig ikke, omend jeg tidligere har været på opdagelse i staden. 
 
Derfor har jeg bestemt, at denne gang vil jeg opleve byen fra et kvindeligt og økumenisk synspunkt. Jeg vil forsøge at være mest muligt til stede i denne by, som profeten Vassula Rydén og teologiprofessor Niels Christian Hvidt begge boede i og mødtes i omkring 2003. Begge har jeg flere gange mødt i Danmark. De har været til stor inspiration og glæde, især hvad angår min kvindelige og min vertikale indgang til åndelighedens nærvær.
 
Jeg vil nu, i den kommende uge, være til stede lige dér, hvor korsarmene mødes.
Jeg vil være lige midt mellem præsternes og deres kristne institutions horisontale autoritet OG profeten Vassulas vertikale, karismatiske autoritetsform, der for mig at se er langt stærkere, end de historiske forfædres. Jeg vil netop gå fri af deres opposition til hinanden og være i mit hjerte og i min kvindelighed.
 
Det er, hvad jeg vil i Rom under denne min rejse. - Det beder jeg om at måtte realisere... 

 
Lyd, ja sang, fra urdybet
Rom mærker i disse dage rystelser fra urkraftens dyb.
Det kvindelige lader røre på sig og høre fra sig. Det er rette tid at komme ind i kvindelighedens møde med mandligheden lige dér midt i korsarmene, hvor omkring spiralen åbner sig...
 
Når jeg igen er tilbage, kan jeg tilbyde dig at være med i en lignende oplevelse gennem kraftfuld sang. Du kan nemlig deltage i 1 dags underfuld sang:
 
 
Lørdag den 3. december kl. 10-18 
 
Det foregår her i Power-Design Huset med tilmelding efter "først til mølle-princippet".
 
Vi tager udgangspunkt i det tema, jeg her har beskrevet. Vi vil styrke din væren lige midt i "korsarmen", der hvor det horisontale og det vertikale mødes.
 
Formålet gennem denne dag er med andre ord at styrke din tilstedeværelse, dit nærvær og din livsglæde - din hele udstråling (immunlaget - energilegemerne). Det sker via:
  • Centrering
  • Indsigt
  • Lydhealing 

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...