Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
1/9 2010 - Høsttid - Guldæg - Retræte

Høsttid - Guldæg - Retræte

 
 
Høsttid
Så er de her, de første nypløjede og brune marker.
Det er et godt signal, for det er ensbetydende med, at høsten er i hus. Årets højdepunkt har vi nået med "blod, sved og tårer" eller med viljestyrke, arbejdsindsats og velsignelse.
Høstfesten venter lige om hjørnet for alle, der vil dele glæden med os.

Jeg vil fortælle lidt om høsten:

Jorden og alle elementerne er jo det, hvorudfra afgrøden og høsten kommer til os med menneskers og Guds hjælp. Elementernes ”arten sig vel” er vi ikke herre over og heller ikke elementernes "rasen". Vi kan kun vise klogskab, gøre vort bedste og derefter "Let go - let flow - let God".
Vi skal nu tage skridtet videre fra industritidsalderen og informationstidsalderen til en åndelig bevidst tidsalder, visdomstidsalderen.
Ja, det er NU i skrivende stund - i 2010.
En form for vej åbner sig ud fra selve jordkloden, snor sig omkring denne og løfter vores glæde, bøn og taksigelse ud i æteren, fremad – opad. Denne vej har hjertet forrest, eller er det den maskuline energis forpost, penishovedet, som er forrest? (Se Power-Designs logo, designet i 1985).
- Nå, men det er jo ét og det samme.
”Gå ud i verden med hjertet forrest”. Sådan lyder et af mine mottoer. Som en ledestjerne der nu er synlig både i logoet og i høsten.

Vi høster, som vi sår.
Alting vokser og gror kun af Guds nåde og menneskets indsats. Alting vokser og gror først og fremmest, fordi vi behandler os selv, hinanden og jorden med kærlighed, klogskab og visdom. Det være sig i dit og mit og vores liv; det være sig i vores virksomheder og organisationer. Ja, i alting.

Center for oplevelsesøkonomi
 
Guldæg
- Men hvordan er jeg sikker på, at jeg gør det rette på rette tidspunkt og sted med henblik på at få god og sund vækst? - Det spørger jeg dagligt om ved mine meditationer, og når jeg bliver i tvivl, om jeg gør ret.

Dette spørgsmål vil jeg besvare ved at fortælle om, hvad jeg i sommerens løb, ved genlæsning af Stephen R. Covey´s ”Den 8. vane”, er blevet klar over. Nemlig at Covey og jeg fortsat arbejder på samme sag: at hjælpe mennesker til at finde deres personligheds stemme, voice, og komme i sand kontakt med denne tids opgaver. Eksempelvis:
  • At åbne for at den åndelige tidsalder kan afløse industritidsalderen og informationstidsalderen,
  • at omdefinere effektivitet ud fra en forståelse af legenden om gåsen og guldæggene (findes på hjemmesiden),
  • at lære metoder til at komme i flow og effektuere synergi (1+1=703),
  • at kende og anvende kreativitetens værktøj, PowerDesignMetoden, til at forbinde sig med personlighedens stemme, voice,
  • at lytte ud fra hjertet og lytte før vi taler.
Imens Covey gennem tyve år har samlet sin teori omkring de 8 vaner, har jeg i Power-Design udviklet, afprøvet, forsket i og i 2010 samlet de musiske værktøjer i  PowerDesignMetoden. Og dette med det formål at åbne din personligheds stemme og dit kreative flow. Vi kalder resultaterne heraf for Guldæg.

Vi vil bruge den kommende tid til at inspirere så mange som muligt til at forbinde sig med denne personlighedens kerne.

Derfor tilbyder vi, Tine Lilholt og jeg sammen med ApEx - Center for oplevelsesøkonomi, en gratis workshop eller et aktivt foredrag, om du vil - på kunstmuseet KUNSTEN i Aalborg. Det foregår den 9. september kl. 19-21.
Her introducerer vi PowerDesignMetoden, serverer frugt og noget at drikke, samt står til jeres rådighed med bl.a. musik, guidet fantasirejse og besvarelse af spørgsmål - efter at I har fået lidt indsigt i "vejen til dine guldæg".
Vi har reserveret den store sal inde midt i kunstmuseets hjerte med plads til 150 mennesker. Du skal blot tilmelde dig på www.apex-center.dk for at deltage.

Vi glæder os til at fejre denne del af "høstfesten" sammen med dig og også gerne sammen med dine kollegaer og venner.

Erhverv - Guldæg
 
Retræte
Høstmåneden fortsætter med Retræten den 20.-24. september, hvor Rødegaards personale modtager os med stilhed og... skøn økologisk mad! Lamaer, æsler og sjældne fugle vil bidrage til sjælefred fra morgen til morgen. Mols Bjerge er vores nabo, som vi vil besøge, ind imellem øvelser i meditation, powersinging og humming, musik og eventyr, visualisering og sansning, kropbevidsthedsøvelser samt minimandala-tegning - alt sammen de 6 redskaber i PowerDesignMetoden med åbning til musisk HRD.

Stilheden lægger sig ind omkring det hele. Du får her plads til forkælelse, fordybelse og forundring over de smukke guldæg, du vil finde i "din rede" i stilhedens oase.

Med udtrykket ”indefra og ud” hentyder vi til, at udviklingen nu vil komme inde fra den feminine kerne og ved hjælp af den maskuline energi føres ud i verden - som Power-Designs logo symboliserer det.
Dette er et tæt samarbejde mellem kvinder og mænd i ét og alt.
Billedligt minder det mig om muslingeskallen, hvor de indre bløddele omsluttes af den hårde og afgrænsende skal, og tilsammen fostrer de perler!
- Er det da ikke, hvad vi skal? sammen fostre perler... 

Vi henvender os især til jer, der er ledere og nøglepersoner i ledelse. Når I holder jeres inspirationsdage, beder vi jer blot rette en henvendelse til os, så vi kan organisere sådanne dage sammen.

Måske vil du, som er HR-chef, begynde med dit eget kendskab til PowerDesignMetoden, før du sender dine medarbejdere på kursus. Og her er deltagelse i retræten særdeles velegnet - også til at slippe et sikkert stort arbejdspres, se klart ind i det eksisterende og i udviklingens ønsker og muligheder.

Som introduktionstilbud giver vi dig 25 % rabat på Retræten den 20.-24. september. Retræten gentages i 2011 i uge 21 og uge 38, men da til fuld pris. 

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...