Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
15/10 2010 - Efterår - PowerSinging - Glæde

Efterår - PowerSinging - Glæde

 
 
Vær centreret
Vær ikke bange, men vær centreret i din indre kerne, ´hara´, for "He that believeth in Me, out of his belly shall flow living Rivers of Water".
 
Jeg vågnede med disse bibelske ord til en ny dag i oktober. Ord som min mentor og præst Robert Llewelyn lærte mig, med henvisning til centrering i underlivet - "livet for undere" som jeg kalder dette fortryllende sted. Llewelyn´s ord henviste til underlivets musiske åbning fra Livets kilde. En åbning til kærlighed og det evigt strømmende Livets vand. En åbning til noget mildt og dybt og varmt... En åbning til ALT netop herudfra.

Det var en indefra-og-ud oplevelse så det gør noget. En strømmen fra en evig kilde, hvor netop alt musisk strømmer fra.
Men spørgsmålet er: hvordan kommer vi i kontakt med denne kilde?

 
Denne kilde
Robert Llewelyn fortalte mig ved en lejlighed, hvor jeg havde sunget min stille intuitive sang for ham: "Brigit, You are totally centered in your Hara".
Fra dette øjeblik vidste jeg, at netop denne enkle og inderlige sang, PowerSinging, førte lige ind i det område i kroppen og energilegemet, som man på sanskrit kalder hara - på dansk kalder underlivet - på engelswk kalder belly. Lige ind i Det levende vand, Det evigt strømmende vand, Den skabende kilde, Kærligheden. Ja, "kært barn har mange navne".

Fra dette sted er alt muligt, fordi du nu er dig selv, holdt i hånd & ånd af dit dybe og evige åndedrag: alias sanger-åndedraget. Det er en tilstand, som vi, når vi én gang har oplevet den, ønsker den vil vare evigt. - Og det kan den komme til.

 

PowerSinging
Det har aldrig været meningen, at jeg skal beholde min viden om og glæde over PowerDesignMetodens værktøj, og heriblandt PowerSinging, for mig selv. Jeg skal dele ud af den til jer og til "hele verden".

Derfor inviterer jeg i dette efterår til PowerSinging både i Jylland og på Sjælland; nærmere på Rødegaard Kursuscenter i udkanten af Mols Bjerge og i Tårnstudiet midt i hjertet af København. Se annoncen på hjemmesiden og  læs mere om arrangementerne og om PowerSinging - hvordan den styrker dig og åbner for glæde.

Oona, tdl. restauratør på Englen i Aarhus, er kok på Rødegaard, og hun laver frokost til os her. Jeg kunne desværre ikke overtale hende til at tage med til Tårnstudiet, så her sørger du selv for din frokost, mens jeg serverer kaffe og te med kage:-)


Læs mere om workshop i PowerSinging her
 

Livet er gyldent
Efteråret er gyldent, som livet er gyldent. Bladene falder og bliver til muld - hvis altså vi befinder os på landet. Det er en naturlig del af naturens cyklus. Saften og kraften har vi inden da integreret og kan nu bruge den til det, som er vigtigt for hver af os at udrette: det som vi brænder for og kan glæde og glædes ved.

Mit ønske for dig er, at du beskæftiger dig med lige akkurat dét, som du brænder for og er allerbedst til. Med dét som har åbnet sig fra DIN KILDE. - Hvis det ikke helt er tilfældet, kan jeg gennem individuel supervision og mentoring vejlede og inspirere dig til, hvordan du forfinder din personligheds talenter og bryder igennem til gavn og glæde for både dig og dem, du samarbejder med.

Men du kan komme langt med at lære og praktisere PowerSinging. Du kan med denne enkle sangpraksis selv bestemme, når du vil løfte dit humør en oktav op og centrere dig, som lyd er centreret.

"At gavne og fornøje,
hav altid det for øje!"


Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...