Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
30/3 2011 - Forår - Fordybelse - Vækst

Forår - Fordybelse - Vækst

 
 
Når tid er rette tid
Ofte er vi i situationer, hvor vi må vente. Vente til tid er - lige som jeg har måttet gøre med dette nyhedsbrev.
Kender du det? - Du brænder for at komme igang med en opgave, men alt tyder endnu på, at du må vente "til tid er". Imens kommer vores "indre barn" på prøve, eller er det mon vores "indre voksne", der skal stå sin prøve og mest af alt være lydhør overfor, hvornår det er rette tid.

Spørgsmålene snubler over hinanden: 
Hvordan er vi sikre på, at det er rette tid til handling?
Hvor mange tegn skal vi have?
Hvor højt skal der kaldes på os?
Hvor kraftigt skal der gives "vink med en vognstang", før vi oplever, at der er grønt lys, og vi kan slippe energien fri, målrettet og koncentreret?
- Og endnu et spørgsmål i samme kategori: 
Kan vi forpasse et muligt tidspunkt, når vi følger vores indre leders melding?
Er den indre leder (Gud, om du vil) med på at repetere noget for os, hvis vi ikke har hørt beskeden første, anden og tredje gang?

Hmm.
Blandt andet disse spørgsmål kommer vi ind på under retræten, hvor dørene på Rødegaard Kursuscenter slås op, og vi vil sætte fokus på at finde hjælp til livets store spørgsmål. 
Måske fører svarene til dit næste guldæg, eller måske står du over for at sende din næste guldfugl på vingerne. 
 
Vil du være sikker på en plads på september-retræten, vil jeg anbefale dig at booke allerede nu.

Book din september-retræte her
 
Stilhed - meditation - bøn
Når alt kommer til alt, er det i stilheden, at vi modtager svar og får forklaring, forståelse, indsigt og hjertemod til "det næste": en handlen, en ikke-handlen, en væren, en venten.
Stilhed er for mange mennesker, og måske også for dig, noget som sjældent indfinder sig. Måske fordi din dagligdag ikke tillader det, deadlines forstyrrer sjælen, tung mad og "tunge byrder" får dig til at falde i søvn eller blot lukke øjnene for den eller det, der behøver din hjælp.
Jeg kender selv endnu flere forhindringer, og såmænd også stress i mildere grad, men jeg er klar over, at ´balance´ er nøgleordet i ét og alt.

Vi skal investere for at komme til stilheden. Investere i det, der samler og åbner fra hjertet.
Din investering kan være at give dig selv tid og plads og et geografisk og fysisk sted, som ånder fred. Et sted med fuglesang, lamaer og æsler samt Mols Bjerge i baghaven. Sådan er der på Rødegaard Kursuscenter, hvor retræten til fordybelse og udvikling afholdes.

Læs mere om Rødegaard Kursuscenter her
 
Intuitiv ledelse
Da jeg selv med succes har brugt forfatter og mentor Jørgen Bonde Eriksen som sparringspartner i mit eget udviklingsforløb, har jeg besluttet, at også I skal have mulighed for at møde ham. Jørgen har været direktør i virksomheden Cleantabs, nu australsk. Hans speciale er: Intuitiv ledelse. Det område har jeg bedt ham komme med et indlæg om på retræten den 19.-23. september.

Læs mere om Jørgen Bonde Eriksen og hans intuitive ledelse her
 
Viise ledere
Måske vil du deltage i retræten primært for at glæde og gavne dig selv og dermed også din familie; måske sender din arbejdsgiver både dig og din kollega af sted med en særlig opgave for øje for firmaet eller organisationen. - De trygler dig måske om at deltage, når de har læst artiklen "Viise ledere"

Find artiklen "Viise ledere" her
 
Med livet i hånden
Jeg må gå til bekendelse: Jeg har været frugtsommelig i 10 år, men nu har ungen prikket hul på ægget og tilkendegivet, at den vil ud, så naturen må gå sin gang.
Ungen har for længst fået navnet "Med livet i hånden". Og fra æg til unge til fugl med visse flyvefærdigheder, er der nu kun kort tid tilbage. Men det opleves, som om jeg har skullet beklæde denne fugleunge med hver eneste dun og hver eneste fjer, før den nu kan komme på vingerne. 
På coverets bagside kan man læse, at bogen er et cross-over mellem en personlig livshistorie og en livsvejledning i 7 kapitler. En bog der "favner det hele i en poetisk mosaik: kærligheden og erotikken, livet og døden, Himlen og Jorden. Den oser af levet liv, af ånd, sjæl og krop", skriver cand. mag. Jørgen Finnemann i sin anmeldelse af bogen.  

Når jeg tænker mig om, så ved jeg godt, at en sådan bog ikke kan udkomme, før forfatteren selv befinder sig i 7. kapitel. - Jeg kan betro dig, at jeg har taget hul på det 7. kapitel, forstået som de 7 år der leder op til 70...

Fra forlaget har jeg fået oplyst, at der kun er en forårsmåned endnu, inden fugleungen er "tør på svingfjerene" og jeg, sammen med jer, kan byde den velkommen. I får naturligvis at vide, hvor og hvornår vi skal sende den på vingerne som en brevdue - eller en ørn.
Bogen vil hurtigt blive tilgængelig som e-bog, og allerede nu har jeg fundet de rette personer til at oversætte den til engelsk, så den virkelig kan få luft under vingerne.

 
Supervision - afpudsning af dine egne vinger og finner
I går hilste jeg på de første marsvin i det blå-blå hav ved "mit fyr" - Sletterhage Fyr på sydspidsen af halvøen Helgenæs.
Marsvinene er i sandhed forårsbebudere, som legende svømmer rundt ude i bølgerne og nysgerrigt må se mig an igen i år. Alt imens kredsede en rovfugl rundt højt oppe i luften. Jo vi var flere på denne solbeskinnede plet af forår...
Jeg sang en taksigelse til dem alle, og det syntes de at kunne lide. De blev der i hvert tilfælde længe, i luften og i havet, legende og kredsende omkring det sted, hvor jeg sad på en stor sten med 42 meters dybt hav ca. 40 meter fra land og en uendelig højde op i den blå himmel.

Dette er følelsen af frihed.
Frihed til at være den, vi er.
Frihed til at svare an på de opgaver, vi er sat i livet for at udføre - med glæde. Frihed til at handle, "når tid er".
Har du på din vej til følelsen af frihed brug for hjælp til "at lukke en dør og åbne en ny", så skal du vide, at jeg som altid fortsætter med at supervisione i både professionelle som private opgaver.
Jo, jeg står klar med supervision, så du kan lukke foråret ind og med dette: udklække dine guldæg og sende dine næste guldfugle på vingerne.
 

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...