Artikler m.v. / Nyheds-blog

Nyheds-blog

Min web-udbyder, Bricksite, har nedlagt deres tjeneste: Nyhedsbreve.
Derfor kan du ikke få GRATIS MEDITATION. - Jeg beklager på deres og egne vegne.

MEN jeg vil til gengæld sende dig min E-bog, "Ørnestyrke - En rejse i Indien."
Du skal blot sende din mail-adresse til mig på bl@power-design.dk - hvorefter jeg sender E-bogen. 
Du kan læse om bogen på min shop.
 
Nyheds-Blog (PowerBlog) overtager PowerNyt nyhedsbrevet.
 
Du kan stadig se tidligere sendte PowerNyt breve nederst på denne side:
 
8/6 2011 - Sommer - Taknemmelighed - Glæde

Sommer - Taknemmelighed - Glæde

 
 
Love is Life - Life is Love
I 25 år har mit livs motto, ´le mot´, været: "Love is Life - Life is Love".
Mottoet blev givet mig i en meditation i Indien sammen med mit firmas navn, Power-Design, som jeg dengang ikke forstod dybden af. Og sikkert godt sådan... Jeg ville være blevet skræmt fra vid og sans, hvis jeg havde relateret ordet ´Power´ med "Kraften fra det høje".

Dengang turde jeg ikke skrive mit motto åbenlyst, men det stod, og står stadigt, at læse øverst oppe på min firmaplan. Som en ledestjerne. 
Dengang, i 1985, kunne man knap tillade sig at skrive "Med kærlig hilsen" til andre end sine allerkæreste venner og familie. Der var ikke parathed til "amerikaneri" (det kaldte man det) eller åbenlys hjertelighed.

Et kvart århundrede senere:
På omslaget af min nye bog, "Med livet i hånden", har mit motto sneget sig ind som en Maria-blå strimer med lyserød tekst tværs over det elskende par. - Sådan! - Der fra og hele vejen gennem livet.
Sådan må det være. "Love is Life" - "Life is Love". Hvis vi vil det! - I elskov. I livet med hinanden. I børnene. I rosenkransens bønner. I velsignelse. I taksigelse.
I hver eneste dags handlinger står det skrevet, som i lysende neon foran os. En påmindelse om det dyrebareste: Kærligheden, størst af alt.
 
 

 
Altid "med livet i hånden"
Du tror det ikke muligt, at denne min bogs titel også nævnes i dette nyhedsbrev, men ting tager tid, som du ved.

- Har jeg mon fortalt, at bogen fik sin begyndelse for 10 år siden, da "stofmængden" i mit sind havde hobet sig op i en sådan grad, at jeg måtte isolere mig i et sommerhus for en tid og bare skrive-skrive-skrive ind imellem meditationer, bønner og naturens åbenbaringer ved Vesterhavet.
Her blev bogen undfanget i et livsnødvendigt behov for at fortælle "mine efterkommere" (især min datter) om det, som giver livet mening. Jeg havde da kæmpet godt et år for mit liv... kæmpet imod sygdommen kræft, og jeg stod tydeligvis med gaven i hånden: Livet.


Nu står jeg også med følelsen af, at denne bog er en gave... til min datter, til dig, til mig, til de mennesker som føler glæde ved at læse den.
Nedenfor finder du først et link, der fører dig direkte til UDDRAG af bogen.
Via det næste link kommer du til det sted, hvorfra du kan købe bogen:

http://www.power-design.dk/User_files/30389f7ca74d120c10be758e9e853f39.pdf


http://www.power-design.dk?id=399986
 
Kærlighed - fra vugge til grav
Bogens emne og livets emne hele vejen fra vuggen til graven er og bliver kærlighed.

Her kommer jeg i tanke om, at den eneste nulevende profet i verden, Vassula Rydén, under sit foredrag Kr. Himmelfartsdag i København nævnte, at vi mennesker er i omvendelse efter en tid med oprør... Oprør mod den vi er skabt af: Gud.
Som en slags svar irettesætter Gud os med kærlighed, giver os håb, opløftelse, retfærdighed og sender os "en ny pinse" i opstandelses-åndedraget. Det dybe åndedrag som kommer til os, gives os, når "noget er færdiggjort", for eksempel et indtryk, en fordybelse, en healing, en velsignelse, en meditation, et arbejde.

Som eksempel dette: Et spædbarn kan sidde og iagttage dig med alle sine sanser åbne, og på et tidspunkt (det tager kun få sekunder) tager barnet en dyb indånding, som om det vil sige: Nu er det færdigt og fuldbragt, vores "møde". Slut. - Næste.

Jeg kan godt lide ordet opstandelses-åndedraget. Jeg forstår det, som den dybe, fuldbragte livsånde der pustes ind i os, som var det vores første åndedrag på Jorden.
Prøv at lege med og lade dette dit dybe åndedrag fra Guds åndedrag - Helligånden - berige dig!
Prøv!

Med Vassula Rydéns ord og med min bog - i UDDRAG eller i sin helhed - ønsker jeg dig en velsignet pinse. Og tænk gerne på, at Gud vil ikke have "det lunkne", så gå hele vejen til "det varme" eller "det kolde".

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...