Kære læsere af PowerNyt - nu i blog.
 
Der er gået et halvt år, hvor jeg ikke har haft kontakt med jer, mine nyhedsbrevs-læsere, og hvor jeg har overvejet, hvad der skulle træde i stedet for NowerNyt: Nyhedsbrevene.
I ventetiden og hen over sommeren er jeg desuden flyttet fra Det hellige næs på Mols til Vemmetofte Kloster ved Faxe. Så det er, vist for os alle, Ny Tid.
 
I kan nok regne ud, at der er sket meget i de forgangne måneder, og jeg er taknemmelig for det hele. Mine drømme er blevet fuldbragt, og jeg har det som "en fisk i vandet". Det er netop mine temaer at dele med jer nu: Hvordan når vi frem til en oplevelse af, at livet er fuldbragt?
 
To ting skal du være opmærksom på som noget behøvet på denne din livsrejse:
 • Vær tro over for dine drømme og del dem med andre.
 • Hold dit fokus i HARA altid, hver dag og time.

Jeg vil undervejs fortælle dig om min proces hertil, og jeg vil være glad for dine kommentarer ud fra DIN erfaring om "at gå vejen".
 
Lørdag den 25. november holder jeg en kursusdag nær Ribe, og her er temaet "Som en fisk i vandet". Du kan læse om dagens indhold under Kalender, og du kan endnu nå at tilmelde dig, hvis det er noget for dig.
 
Men nu må jeg slutte for denne gang, for her på Klosteret (som ikke er et kloster) serveres der dagligt en frokostbuffet kl. 12 på alle årets 365 dage.
 
Jeg slutter, som altid, med at ønske velsignelse.

Kærlig hilsen
   
  Birgit Lynge
  Prøv PowerDesignMetoden!
  Ved tilmelding af nyhedsbrev:
  GRATIS MEDITATION
  Tilmeld dig her...