Historie

 
 Mary  Foto: Birgit Lynge.
 
Bronche-skulpturen "Mary" er købt på et loppemarked i New Zealand. Den kommer fra en nedlagt kirke. Kunstnerens navn er ukendt.                                    
 
 

Du finder mig på stiftelsen Vemmetofte Kloster, hvor jeg i 2017 er flyttet ind i en lejlighed. Det er et sted med kraftfuld natur og kultur. Et sted hvor ånden er i os og over os... 

Stedet har så at sige valgt mig gennem en drøm i april 2017. På den måde er jeg via "breve fra Gud" - drømme og indsigter - blevet vejledt gennem hele mit liv og senest til at flytte "i kloster".

Her og alle steder, hvor jeg befinder mig, arbejder jeg med Human Power Design. Det er min livsopgave, som jeg først slipper, den dag jeg lukker mine øjne for sidste gang. - Essensen er PowerDesignMetoden og musikologi: Om hvordan musik, psykologi og energi har indvirkning på krop, sjæl og ånd. Jeg anvender sang, lyd, musik, billeder, former, farver, eventyr og dans - alt i samspil med kropbevidsthed. Dette som hjælp til at designe den kraftfuldhed, der udtrykkes gennem de menneskelige ressourcer.

At arbejde med musisk HRD med en holistisk indgang giver mennesker et vældigt fortrin, dels ved krop-sjæl-ånd helhedsarbejdet, og dels ved at det musiske går bag om tanken og forbinder sig direkte med selvet. Det er ressourcebesparende, enkelt og sjovt. Det er livgivende - vitaliserende. 

Min passion har altid været at samføre mennesker med deres indre musiske kilde; derfra hvor ALT i virkeligheden kommer: Skabelsen, Skaberen, det skabte, vores skaberevne og selvhealingskraft.
  

PowerDesignMetoden som udgangspunkt

Med udgangspunkt i PowerDesignMetoden har jeg lavet udviklingsarbejde via workshops, retræter, foredrag, supervisioner, meditation samt CDs og bøger. Metoden understøtter vækstmulighederne, udruger "guldæggene" så du får lyst til at gå efter lyset og glæden.

Oftest benævnes jeg som åndelig vejleder, hvilket jeg gennem årene har været for ledere samt for deres virksomheder og institutioner. 
Mange privatpersoner har fundet vej til mig gennem de godt og vel 30 år, jeg har arbejdet med power-designing.

Du finder mit CV her og kan også få inspiration via mine referencer.

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...