Historie

 
 Mary  Foto: Birgit Lynge.
 
Bronche-skulpturen "Mary" er købt på et loppemarked i New Zealand. Den kommer fra en nedlagt kirke. Kunstnerens navn er ukendt.                                    
 
 

Du finder mig på Vemmetofte Kloster, hvor jeg i 2017 er flyttet ind i en lejlighed. Mine telefon-supervisioner foregår her fra. Det er et sted med kraftfuld natur og kultur. Et sted hvor ånden er i os og over os... 

Stedet har så at sige valgt mig gennem en drøm i april 2017. På den måde er jeg via "breve fra Gud" - drømme og indsigter - blevet vejledt gennem hele mit liv og senest til at flytte "i kloster".

Her og alle steder, hvor jeg befinder mig, arbejder jeg med Human Power Design. Det sker via PowerDesignMetoden og musikologi: Om hvordan musik, psykologi og energi har indvirkning på krop, sjæl og ånd. Jeg anvender sang, lyd, musik, billeder, former, farver, eventyr og dans - hvis altså pladsen tillader det; alt i samspil med kropbevidsthed. Dette som hjælp til at designe den kraftfuldhed, der udtrykkes gennem de menneskelige ressourcer.

At arbejde med musisk HRD med en holistisk indgang giver kunderne et vældigt fortrin, dels ved krop-sjæl-ånd helhedsarbejdet, og dels ved at det musiske går bag om tanken og forbinder sig direkte med selvet. Det er ressourcebesparende, enkelt og sjovt. Det er livgivende - vitaliserende. 

Min passion er at samføre mennesker med deres indre musiske kilde, derfra hvor ALT i virkeligheden kommer: Skabelsen, Skaberen, det skabte, vores skaberevne og selvhealingskraften.
  

PowerDesignMetoden som udgangspunkt

Med udgangspunkt i PowerDesignMetoden foregår mit udviklingsarbejde via workshops, retræter, foredrag, supervisioner, meditation samt CDs og bøger. Metoden understøtter vækstmulighederne, udruger "guldæggene" så du får lyst til at gå efter lyset og glæden.

Hertil bidrager jeg - også som åndelig vejleder - med udvikling af ledere samt deres virksomheder og institutioner. Også privatpersoner finder deres vej hertil. Du finder mit CV her og kan også få inspiration via mine referencer.

Birgit Lynge
Prøv PowerDesignMetoden!
Ved tilmelding af nyhedsbrev:
GRATIS MEDITATION
Tilmeld dig her...