Ydelser / Spirituel vejledning / Supervision

Supervision

Individuel behandling foregår som en supervision. Det vil sige en terapeutisk vejledning, der også indeholder healing. Desuden anvendes PowerDesignMetoden: Sang, musik, visualisering, billeder, symboler, farver, drømme og øvelser til at styrke kropsbevidsthed og energibevidsthed.          


Om en session

En session kan i store træk se sådan ud:

  1. Indledning: Fælles indsigt og planlægning af sessionen.
    Humming/toning kan være en indledende del.
  2. Vejledning: supervision, guidening og healing.
  3. Afslutning: transformering og healing.
    Opsamling og "opgaver" - om hvad du selv kan gøre efterfølgende og inden vi eventuelt ses igen.

Som indledning til en session fortæller jeg, hvordan et forløb kan se ud, og hvad musisk personlighedsudvikling er. Du fremlægger din problematik ved hjælp af dine på forhånd valgte 3-5 nøgleord og eventuelt ved hjælp af dine seneste nattedrømme, hvis du kan huske dem. Jeg anvender min indsigt til yderligere viden om, hvor og hvordan vi i fællesskab finder løsninger på dine problemer. Vi lægger en plan for sessionen, og jeg tegner planen op i en MindMap, som du får med dig ved afslutningen.

Typisk anvendes første ½ time til indledende samtale. Herefter følger ofte en lydhealing, hvor du og jeg laver en såkaldt humming eller toning sammen. Jeg vejleder dig trin for trin, som da du engang lærte at binde snørebånd.

Herefter går vi til den centrale supervisionsdel, hvorunder musikologi anvendes. Det sker i en vekselvirkning mellem samtale og stilhed til din egen indsigt i de emner, som du med dine valgte nøgleord beskrev forud for dit besøg. Healing finder også sted i stilhed – eller under lyd fra min stemme eller lyd fra udvalgte klangskåle (lydhealing).

Ofte er 3-5 sessioner at foretrække for at sætte flow i din energi og din udviklingsproces. For at forblive i dette flow, kan du have brug for en session hver 3. uge gennem 6-9 måneder. Ved større og stagnerede problematikker kan det dog være nødvendigt med sessioner over 1 år eller mere.
Endelig er der personer, som har så meget fokus på værdien af deres personlige udvikling, at de kommer til session med jævne mellemrum gennem hele deres liv.

Det skal bemærkes, at hver enkelt session i sig selv er et afsluttet hele.

Har du brug for Praktisk viden om en session - så klik her.

Birgit Lynge & Power-Design