Historie / Referencer / Udtalelser

Udtalelser

"... Igen fylder du rummet, og i løbet af eftermiddagen "overgiver" flere og flere sig til din Birgit Lynge-atmosfære, hvad det så end er - blot min "fornemmelse".
Jeg oplever igen, at du fylder rummet med ro, åbenhed, accept - og man (jeg) får som deltager "en ledig mental holdning" (som man udtrykker sig indenfor ACEM) i forhold til den proces, du har sat i gang - en dejlig oplevelse.
Jeg glæder mig til fortsættelsen.
Thormod Jensen, psykolog - Sangterapieftermiddag hos Kræftens bekæmpelse i Esbjerg

"Gennem Birgit Lynges bøger, CDer og supervision bliver vi mere bevidste om, hvordan vor sundhed og lykke ligger i, altid at følge hjertet og tage aktiv del i det som herfra åbner sig. - Birgit Lynge har en guddommelig evne til at læse "bag facaden" og åbne nye døre. Hendes viden og indsigt er såre vigtig for alle, der søger et harmonisk liv i fred med Gud og mennesker."
Rolf Thomsen, tdl. ambassadør i Basel-Schweiz

”Siden 1987 har jeg haft Birgit Lynge som mentor i min musiske karriere, der indbefatter såvel bassistjobs i ind- og udland samt lederjobs. I samarbejdet med Birgit får jeg hele tiden udvidet min personlighed og styrket det essentielle som menneske. Det er som at gennemgå en forædlingsproces, der konstant gør livet rigere på alle måder. – Det er intet mindre end en investering for livet”.
Henrik Simonsen, Bassist, karateleder og teamleder
 
”Jeg er dig så evig taknemmelig for din hjælp, Birgit! Du er og bliver den mest vise kvinde jeg kender. Det er nu 15 år siden, jeg var hos dig første gang at modtage supervision. Din energi og visdom bringer mig ro, lys og håb.”
Karen Pia Jørgensen, Pædagog
 
"Jeg var på et 2-dages kursus hos dig i 1986 og husker det stadigt som en dejlig oplevelse. Du har en fantastisk udstråling og energi. Håber du trives i livet!"
Tim Bregning Karlsen - lærer, webmaster og privatpilot

"PÅ APA´s sommerhøjskoler har vi her i forsommeren 2010 haft Birgit Lynge som foredragsholder på to kursusforløb i hhv. Jyllinge og Ølstykke. ”Musik som medicin” var titlen på foredragene – et utroligt spændende emne, som fangede publikums interesse fra første begyndelse. Birgit Lynge er en meget levende og inspirerende foredragsholder. Hun gør publikum til medaktører på en dejlig og charmerende måde. At foredraget også gav stof til eftertanke, kunne tydeligt høres efterfølgende. Birgit Lynge er en fremragende formidler med gode budskaber".
Gerda Madsen, Leder af APA´s sommerhøjskoler i Jyllinge og Ølstykke

”I perioden 2005-2007 har Birgit Lynge været en væsentlig del af et EU-projekt, ”Kom til kræfter”, som Kræftens Bekæmpelse, Århus, har afholdt for kræftramte og deres pårørende. - Vi henvendte os til Birgit Lynge før projektets start for at få netop hende med i samarbejdet.
Birgit Lynge har på meget flot og indlevende facon praktiseret musikterapi og herved hjulpet til opmuntring, opløftelse, indsigt og lindring for de mange, der har søgt hendes faglige dygtighed og personlige imødekommenhed.
I samarbejde er Birgit Lynge meget inspirerende og selvstændig, og hun tilføjer altid sammenhængen noget væsentligt. Hun har fået både mennesker og vores projekt til at gro. - Det er mig en stor glæde at anbefale hende som musikterapeut og som ”medmenneske””.
Henrik Kruse, Leder af Hejmdal, Kræftpatienternes Hus i Aarhus

Læs også udtalelse fra Patricia Huset - Psykiatrien i tdl. Ribe Amt

Birgit Lynge & Power-Design